top of page

Thu, Mar 09

|

Maastricht

Kirtan Singing Circle with Jeska & Romain (NL)

A relaxing evening of sound & silence in circle at the beautiful studio of Lively Yoga in Maastricht, The Netherlands. Come as you are, let's dive into the magic of music together!

Registration is closed
See other events
Kirtan Singing Circle with Jeska & Romain (NL)
Kirtan Singing Circle with Jeska & Romain (NL)

Time & Location

Mar 09, 2023, 7:00 PM

Maastricht, Louis Loyensstraat 5, 6221 AK Maastricht, Netherlands

About the event

Na een zéér geslaagde winterse Kirtan Avond net voor de kerst, hebben Jeska & Romain aangekondigd dat ze in maart weer een kleine tour gaan maken en graag een stop maken bij Lively! Ze komen langs om weer samen met jullie een wonderbaarlijke mooie avond te maken vanuit liefde en licht.

Jeska en haar partner Romain zingen liefdevolle mantra’s die ze begeleiden met hun eigen instrumenten zoals onder andere de gitaar. Mantra’s worden al eeuwen lang gezongen vanuit het idee dat alles in het universum vibratie is en muziek daar een directe invloed op kan uitoefenen. Dit heeft weer een positief effect of je lichaam en geest, waarbij je jezelf volledige kunt opladen met positieve energie en good vibes.

Jeska heeft een bijzondere mooie engelen stem die aangevuld wordt met de tonen van Romain. Samen vormen ze een mooi en liefdevol duo met bijzonder mooie klanken. Gedurende deze mantra avond is het aan jou wat je prettig vindt. Je mag mediteren, je mag mee bewegen op de muziek, maar ook wordt je op een ongedwongen wijze uitgenodigd door Jeska en Romain om mee te zingen (je hoeft niet beschikken over zangkunsten, het gaat om het effect dat het creëert in je systeem en het samenzijn.). 

Mantra’s zijn gemakkelijk op te volgen door de veel herhaalde positieve zinnen en je staat versteld wat dit doet met jou psyche.  Tijdens een mantra avond zullen er korte stiltes zijn tussen de mantra’s door. Op deze wijze kun je het effect van de positieve vibratie ervaren en observeren in je lichaam en geest.

De sfeer voor deze avond kunnen we omschrijven als ongedwongen, ontspannend, liefdevol en als zeer fijn.

De inloop is vanaf 19;00 uur en kun je jezelf voorzien van een heerlijk kopje thee dat wij voor je klaar zetten. Je hebt even tijd om nieuwe mensen te ontmoeten en een plekje uit te kiezen. Om 19:30 uur start het concert.

*het concert vindt plaats in een yoga studio. Graag wil ik vragen de schoenen bij binnenkomst uit te trekken en eventueel een paar dikke sokken mee te brengen.

Share this event

bottom of page