top of page

Thu, Dec 15

|

Maastricht

Kirtan Singing Circle

Jeska is weer voor een korte periode in Nederland en verzorgt dit keer een Kirtan avond. Met haar bijzondere engelenstem, haar gitaar en verschillende andere muziekinstrumenten zingt ze liefdevolle mantra’s.

Registration is closed
See other events
Kirtan Singing Circle
Kirtan Singing Circle

Time & Location

Dec 15, 2022, 7:30 PM – 9:30 PM

Maastricht, Louis Loyensstraat 5, 6221 AK Maastricht, Netherlands

About the event

Rond de feestdagen is Jeska even in Nederland en komt ze weer een bijzondere Kirtan avond verzorgen bij Lively Academy. Het eerste Kirtan event vond plaats op een mooie zomer avond en was een groot succes. Dit keer zal het een Kirtan avond worden in winterse sferen met veel kaarslicht.

Met haar bijzondere engelen stem, haar gitaar en verschillende andere muziek instrumenten zingt ze liefdevolle mantra’s. Mantra’s worden al eeuwen lang gezongen vanuit het idee dat alles in het universum vibratie is en muziek daar een directe invloed op kan uitoefenen. Dit heeft weer een positief effect of je lichaam en geest, waarbij je jezelf volledige kunt opladen met positieve energie en good vibes.

Tijdens deze mantra avond is het aan jouw wat je prettig vindt. Je mag mediteren, je mag mee bewegen op de muziek, maar ook mag je de mantra’s meezingen. Mantra’s zijn gemakkelijk op te volgen door de veel herhaalde positieve zinnen.

Tijdens een mantra avond zullen er korte stiltes zijn tussen de mantra’s door. Op deze wijze kun je het effect van de positieve vibratie ervaren en observeren in je lichaam en geest.

De sfeer voor deze avond kunnen we omschrijven als ongedwongen, ontspannend, liefdevol en als zeer fijn.

Voel je van harte uitgenodigd om aan deze bijzondere avond deel te nemen.

Share this event

bottom of page