top of page

Sat, Jul 09

|

Maastricht

Kirtan Singing Circle

Jeska is weer voor een korte periode in Nederland en verzorgt dit keer een Kirtan avond. Met haar bijzondere engelenstem, haar gitaar en verschillende andere muziekinstrumenten zingt ze liefdevolle mantra’s.

Registration is closed
See other events
Kirtan Singing Circle
Kirtan Singing Circle

Time & Location

Jul 09, 2022, 7:30 PM

Maastricht, Louis Loyensstraat 5, 6221 AK Maastricht, Netherlands

About the event

Mantra’s worden al eeuwen lang gezongen vanuit het idee dat alles in het universum vibratie is en muziek daar een directe invloed op kan uitoefenen. Dit heeft weer een positief effect of je lichaam en geest, waarbij je jezelf volledige kunt opladen met positieve energie en good vibes.

Tijdens deze mantra avond is het aan jouw wat je prettig vindt. Je mag mediteren, je mag mee bewegen op de muziek, maar ook mag je de mantra’s meezingen. Mantra’s zijn gemakkelijk op te volgen door de veel herhaalde positieve zinnen. Tijdens een mantra avond zullen er korte stiltes zijn tussen de mantra’s door. 

Op deze wijze kun je het effect van de positieve vibratie ervaren en observeren in je lichaam en geest. De sfeer voor deze avond kunnen we omschrijven als ongedwongen, ontspannend, liefdevol en als zeer fijn.

Voel je van harte uitgenodigd om aan deze bijzondere avond deel te nemen

Share this event

bottom of page