top of page

Sat, May 13

|

Hilversum

Forest Flower Cacao Ceremony

In een warm bad van liefde verwelkomen we je, tijdens deze cacao ceremonie waar je de ruimte hebt om helemaal te verzachten en te ontspannen. Laat het vrouwen medicijn van cacao je hart openen. Laat je verwarmen door magisch mooie muziek. Een dag helemaal voor jou!

Registration is closed
See other events
Forest Flower Cacao Ceremony
Forest Flower Cacao Ceremony

Time & Location

May 13, 2023, 10:00 AM – 5:00 PM

Hilversum, Hoorneboeg 5, 1213 RE Hilversum, Netherlands

About the event

De 'Forest Flower Cacao Ceremony' is een liefdevolle, warme uitnodiging naar een dag van rust, stilte en diepe verbinding met jezelf.  Een one-day retreat om te voelen en te ervaren wat er ten diepste in je leeft. Om te zakken in je lijf en vanuit je hart te voelen. Een magische dag die je heel lang met je mee gaat nemen, het is de start van iets groters.

In een warm bad van liefde verwelkomen we je, tijdens deze cacao ceremonie waar je de ruimte hebt om helemaal te verzachten en te ontspannen. Laat het vrouwen medicijn van cacao je hart openen. Laat je verwarmen door magisch mooie muziek. Laat je innerlijke stem je de weg wijzen naar een nieuw hoofdstuk.

Wat is een Cacao Ceremonie?

Cacao is een echte hart-opener en wordt al eeuwenlang gebruikt in ceremonies als plant medicijn om te verbinden met dat wat groter is dan jijzelf. Traditioneel zijn het de vrouwen die de cacao schenken en delen met de rest van de groep. Cacao is dan ook een echt vrouwelijk medicijn, zacht en krachtig tegelijk. Het helpt je te verbinden met je gevoel, zelfliefde te verdiepen, patronen bewust te worden en de liefde door je lijf te voelen stromen. Cacao verbindt je met dat wat er al in je zit en helpt je om het ook werkelijk te gaan belichamen.

Wat maakt deze Cacao Ceremonie extra bijzonder en speciaal?

Een unieke eigenschap van muziek is dat het je beide hersenhelften laat samenwerken. Waar je met verstand of gevoel alleen niet uitkomt, kun je via muziek plotseling de verbinding maken. Tijdens de ceremonie dompel je je onder in magisch mooie live muziek van singer-songwriter Jeska Onderwater. Haar unieke warme klank is als een liefdevolle snelweg naar jezelf. Wil je alvast genieten van de muziek van Jeska op Spotify vind je het prachtige album 'All is One'.

Voor wie is het?

Voor alle vrouwen die dieper willen voelen, verbinden, ontspannen en stralen vanuit hun hart. Om je bewust te worden van je eigen kracht om jouw unieke pad te bewandelen.

Wat kan ik verwachten?

Een veilige ruimte waarin je volledig kunt zakken en verbinden met jezelf

Een magische dag van ontspanning, plezier, liefde en glitters

Hartverwarmende muziek van singer- songwriter Jeska Onderwater

Reflectie, vertrouwen, creatieve expressie

Heerlijk eten na de retreat

Na de Forest Flower Cacao Ceremonie

Ervaar je een rust en stilte van binnenuit

Diepe connectie met jezelf

Je voelt je opgeladen met nieuwe energie

Je hebt los kunnen laten wat je niet meer met je mee naar huis wilt nemen

Je voelt welke nieuwe stappen je wilt zetten

Datum

Reserveer hieronder jouw plek voor de ceremonie op zaterdag 13 mei

Tijden en locatie

De dag zal starten om 10:00 uur en eindigen om 17:00 uur. Zorg dat je op tijd bent, zodat we in alle rust met elkaar kunnen beginnen. De dag wordt georganiseerd op buitenplaats De Hoorneboeg net buiten Hilversum. Op de website van De Hoorneboeg vindt je een routebeschrijving. Voel je van harte welkom!

Wat heerlijk dat je erbij bent, het gaat zo'n bijzondere dag worden waar je nog lang op terug zult kijken. Je kunt hieronder jouw plek definitief reserveren, en dan zien we je zaterdag 13 mei. We kijken er ontzettend naar uit om je te mogen ontvangen.

Share this event

bottom of page