top of page

Sun, Mar 12

|

Schoonhoven

Concert for the Heart: Jeska Onderwater - Sunday

Met de klanken van Jeska's gitaar en stem word je meegenomen op reis naar je unieke innerlijke belevingswereld. Warm welkom voor dit magische concert!

Registration is closed
See other events
Concert for the Heart: Jeska Onderwater - Sunday
Concert for the Heart: Jeska Onderwater - Sunday

Time & Location

Mar 12, 2023, 2:00 PM

Schoonhoven, Haven 23, 2871 CK Schoonhoven, Netherlands

About the event

Over dit unieke concert 

Met de klanken van haar gitaar en stem word je meegenomen op reis naar je unieke innerlijke belevingswereld. Jeska’s partner, Romain Gauthier, zal haar deze avond muzikaal begeleiden met percussie. Naast luisteren en ontvangen, ben je ook van harte uitgenodigd om mee te zingen met de muziek. Samen creëren we een klankbad van liefde en magie!

Over Jeska 

Jeska Onderwater is singer-songwriter, dichteres, yoga docent en begeleider van creatieve workshops en ceremonies. Gefascineerd door de schoonheid van de natuur, de magie van creatieve expressie en de mysterieuze reis van het leven creëert zij haar aanbod voor en vanuit het hart. Als muzikant en creatief therapeut begeleidt ze zangcirkels en workshops creatieve expressie in allerlei settings. Haar muziek en stem komen het meest tot zijn recht in intieme settings met ruimte om echt te luisteren en te ontspannen, zoals dit bij Lichtjes aan de Haven kan.

Na de succesvolle release van haar debuutalbum ‘All Is One’ in 2019 is ze nieuwe muziek blijven schrijven, Jeska’s tweede studio album ‘The Circle of Remembrance’ zal uitkomen in het voorjaar van 2023.

  • Er zijn een aantal stoelen en meditatiekussens aanwezig om op te zitten. Voel je vrij om je eigen meditatiekussen mee te nemen. In de pauze zorgen wij voor iets te drinken en wat lekkers.
  • De deur is open vanaf 19.00 uur, zodat we echt om 19.30 uur kunnen starten. Daarna is toegang lastig mogelijk. Parkeeradvies vind je via de contactpagina op deze website.
  • Je hoeft geen toegangsbewijs mee te nemen. Na het reserveren van je plek, is je naam bij ons bekend. Na reserveren van je plaats, is teruggeven van het ticket helaas niet meer mogelijk.

We kijken uit naar je komst en gaan er een fantastische en unieke avond van maken!

Meer info en muziek via www.jeskaonderwater.com

Luister naar Jeska’s muziek via Spotify: https://open.spotify.com/artist/4Vo2hGrWeH0iZXBquZXegl 

Share this event

bottom of page